Plateforme d'Analyse des Risques et d'Excellence en Réglementation des Aliments (PARERA)
  • Home
  • Contact us
  • Make a donation
  • English
    Français English
  • About Parera
    • Objectives
    • Expected outputs
    • Areas of intervention
    • Make a donation
  • Research
    • Publications
  • Courses and Training
  • Resources
    • Food allergen management resources
      • Course
  • News
  • Our team
    • Current members
    • Former members

Members

Gerdts, Jennifer


Food Allergy Canada, 505 Consumers Drive, Suite 507, Toronto, Ontario, M2J 4A2, Canada

2 Latest publications

  • “Vegan” and “plant-based” claims: risk implications for milk- and egg-allergic consumers in Canada

  • Allergen management under a voluntary PAL regulatory framework – A survey of Canadian food processors

See all publications
Back

About

Cette Plateforme internationale vise à générer, collecter et utiliser les informations scientifiques pertinentes en matière de règlementation des aliments afin de soutenir des propositions de politiques règlementaires basée sur une approche d’analyse des risques. PARERA est un organisme adhérant de l'Union International des Sciences et Technologies des alimenst (IUFost) pour le Canada

Contact Info

418 656-2131 poste 407562

parera@fsaa.ulaval.ca

© - Plateforme d'Analyse des Risques et d'Excellence en Réglementation des Aliments (PARERA)