Plateforme d'Analyse des Risques et d'Excellence en Réglementation des Aliments (PARERA)
  • Accueil
  • Nous joindre
  • Faire un don à PARERA
  • Français
    • Français
    • English
  • À propos
    • Objectifs
    • Résultats attendus
    • Domaines d'intervention
    • Faire un don à PARERA
  • Recherche
  • Formation
  • Ressources
    • Ressources pour la gestion des allergènes alimentaires
      • Formation
  • Actualités
  • Équipe
    • Membres actuels
    • Anciens membres

Publications

Titre

Allergen management under a voluntary PAL regulatory framework – A survey of Canadian food processors

Risk assessment supporting the establishment of a maximum residue limit for ractopamine in beef liver, applicable in the Arab Republic of Egypt

Spent fowl as a source of unintentional egg proteins exposure in Canadian food products

Allergen action levels for food industries as risk management tools for a better use of precautionary Allergen labelling

Validation of the RIDASCREEN® Peanut for Determination of Peanut Protein in Cookies, Milk Chocolate, Ice Cream, Trail Mix, Puffed Rice Cereals, and Granola Bar: AOAC Performance Tested MethodSM 112102

Sesame as an allergen in Lebanese food products: Occurrence, consumption and quantitative risk assessment

Evaluation of the discriminatory potential of antibodies created from synthetic peptides derived from wheat, barley, rye and oat gluten

Probabilistic risk assessment for milk in dark chocolate, cookies and other baked goods with PAL sold in Canada

  • Première
  • Résultats 1 à 8 sur 16
  • Dernière

À propos

Cette Plateforme internationale vise à générer, collecter et utiliser les informations scientifiques pertinentes en matière de règlementation des aliments afin de soutenir des propositions de politiques règlementaires basée sur une approche d’analyse des risques.

Nous joindre

parera@fsaa.ulaval.ca 418 656-2131 poste 407562

© - Plateforme d'Analyse des Risques et d'Excellence en Réglementation des Aliments (PARERA)